Sütlü İrmik Tatlısı (Meyveli) Tanımı İçin Gereçler
- Yarım paket bisküvi
- 1 lt süt
- 1 su bardağından iki parmak eksik irmik
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- Muz
- Çilek
- Kivi
- Varsa kuru dut
Sütlü İrmik Tatlısı (Meyveli) Tanımı Yapılışı
- Tenceremize irmik, şeker ve sütümüzü ekliyelim bi hoş karıştıralım.
- Ocağa verelim kıvam gelene kadar pişirelim.
- Piştikten sonra vanilya mızı katalım ocağı kapatalım.
- Meyvemizi doğrayalım ve bisküvimizi toz haline getirelim.
- Tatlı mızı robottan geçirelim sonra da borcamımıza yarısını dökelim.
- Ortasına meyvelerimizi katalım ve son tatlımızı da ekleyip üzerini fotodaki üzere süsliyelim dolapta 2 saat bekledikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun????.