Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sütlü Ispanak Çorbası

Sütlü Ispanak Çorbası
0
66

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

Sütlü Ispanak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

• 1,5 yemek kaşığı yemeklik tereyağ
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı süt
  • 7-8 kısım ıspanak
  • 750 ml et yada kemik suyu

Sütlü Ispanak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tereyağımızı bir tencerede eritiyoruz.
  2. Sonra soğanımızı dörde bölüp sarımsakla birlikte yağımızın içine atıyoruz.
  3. Pembeleşince unumuzu koyup, unun kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  4. Ardından sütümüzü ekleyip kremamsı kıvam aldırıyoruz.
  5. Sonra suyumuzu ekleyip kaynamaya bırakıyoruz. Bu karışıma kaynamasını beklemeden ıspanaklarımızı da atıyoruz. Ben üç yada dört modül doğrayarak attım ıspanakları.
  6. Kaynadıktan sonra sebzeler pişince blenderdan geçiriyoruz. Koyu olursa su ekleyebilirsiniz. Şimdiden afiyetler olsun ????.
Sütlü Ispanak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bebekler İçin Ispanak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 tatlı kaşığı tuzsuz tereyağı1 demet ıspanak1 yemek kaşığı irmik1 tatlı kaşığı bebek salçası1 çay kaşığı zeytinyağı (sızma)1 su bardağı içme suyu Bebekler İçin Ispanak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Ispanak Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1 kg ıspanak1 adet kuru soğan1 adet domates1 yemek kaşığı salça1 kahve fincanı pirinçTuzPul biber2 su bardağı su Üzeri için; 2 diş sarımsak1 kase yoğurt Ispanak Yemeği Tanımı Yapılışı Ispanaklarımızı doğrayıp güzelce yıkıyoruz. Soğanımızı yemeklik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Brokoli Çorbası (Kremalı Sütlü) Tanımı İçin Materyaller 250 gram brokoli1 adet patates2 adet havuç1 adet kuru soğan1 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı un1 su bardağı süt ( 2 yemek kaşığı krema isteğe bağlı) Brokoli Çorbası (Kremalı Sütlü) Tanımı Yapılışı Tenceremize yağımızı koyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Pratik Terbiyeli Ispanak Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1 tutam ıspanak1 litre su4 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı tepeleme un1 tane yumurta1 fincan arpa şehriyeİsteğe nazaran sıvı yağ1 tatlı kaşığı tereyağı1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber (Üzerini süslemek için)1 tatlı kaşığı tuz Pratik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Sütlü Domates Çorbası Tanımı İçin Materyaller 6- 7 tane orta uzunluk domates1, 5yemek kaşığı un2 yemek kaşığı tereyağı yada katıyağ ben bazen sıvı yağ da kullanıyorum1 yemek kaşığı salça1 çay bardağı süt ( isteğe bağlı) Üzeri için ; Rendelenmiş kaşar peyniri yahut kıtır ekmek Sütlü Domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt