Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sütlü Kabak Çorbası

Sütlü Kabak Çorbası
0
88

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
sutlu-kabak-corbasi-6.jpg

Sütlü Kabak Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 1 tane soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı un
  • 2 orta uzunluk kabak
  • Fesleğen
  • 1 çay bardağı süt
  • Tuz
  • Sıvıyağ
  • 2 litre su

Sütlü Kabak Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Sıvı yağ tencereye alınır üzerine küp küp doğradığımız soğan ve sarımsak eklenir.
  2. Kavrulduktan sonra üzerine un eklenir ve un kokusu çıkana kadar kavrulur.
  3. Üzerine su eklenir. 2 orta uzunluk kabak rendelenir ve tencereye eklenir üzerine fesleğen koyulur ve 10 dakika pişirilir.
  4. Daha sonra blender yapılır ve 1 çay bardağı süt eklenir tekrar ocağa alınır.
  5. 5 dakika daha pişirildikten sonra ocaktan alınır. Tuz eklenir. Servis için hazır.
 
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt