Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sütlü Kuru Domates Çorbası

Sütlü Kuru Domates Çorbası

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94

Sütlü Kuru Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

• 10 tane kuru domates
  • 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tepeleme un
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 litre su (varsa tavuk suyu kemik suyu mis üzere de olur)
  • 7-8 kısım maydanoz (kaşar peyniri de olur)

Sütlü Kuru Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Domatesleri sıcak suda bekletelim.
  2. Unu eritilmiş tereyağında kavuralım salçaları da ekleyelim.
  3. Domatesleri biraz küçültüp onları da ekleyelim kavuralım karıştıralım.
  4. Ardından suyu dökelim.
  5. Baharatları ekleyelim kaynamaya başlayınca altını kısalım.
  6. 15 dakika kaynasın blendırdan geçirelim. Sütü ekleyelim.
  7. Bi taşım daha kaynatıp ocaktan alalım. Ben üzerine maydanoz ekledim. Siz nasıl istek edersiniz kaşar peyniri de kullanabilirsiniz.
Sütlü Kuru Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Domates Çorbası (Sütlü) Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı domates rendesi (ben yazın yapmış olduğum domates sosundan kullandım)1 tatlı kaşığı domates salçası1,5 yemek kaşığı unYarım çay bardağı zeytinyağ1 su bardağı süt4 su bardağı su (dilerseniz tavuk suyu yahut 1 adet bulyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kuru Domates Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 kase kuru domates (15-20 adet kadar)1 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı domates salçasıYarım tatlı kaşığı biber salçası5 su bardağı su2 diş sarımsak1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı fesleğen1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Sütlü Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı domates salçası3 tane orta boy domates rendesi2 su bardağı suTuzNaneKarabiberYarım çay bardağı süt Üzeri için: Rendelenmiş kaşar peyniri Sütlü Domates Çorbası Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Şipşak Sütlü Domates Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı domates rendesi1 tatlı kaşığı domates salçası1 çorba kaşığı tereyağı1 silme çorba kaşığı un4 su bardağı sıcak içme suyu1 çay bardağından bir parmak az sut2 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı kekik Şipşak Sütlü Domates Çorbası Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Sütlü Domates Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 şişe hazır domates suyu (1 litre)1 su bardağı soğuk süt2 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı tepeleme nişasta1 paket krema1 avuç taze nane1 çay kaşığı tuz (dileyen üzerine kızarmış küp doğranmış ekmek ve rendelenmiş kaşar peyniri ek edebilir tercih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt