Sütlü Lavaş Tanımı İçin Malzemeler
- 3 su bardağı çok emelli un
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yeterince süt
Sütlü Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Uygun bir kaba un, tuz, katılır kenara un toplanır boş olan yere denetimli süt ek ederek yumuşak ele yapışmayan hamur elde edilir.
- Hamurdan yumurtadan biraz büyük bezeler yapılır herbirilerini pişireceğiniz tava büyüklüğünde açılır.
- Tavada iki tarafinı da çevirerek pişirilir. Not.Bezelerin büyüklüğünü pişirecek olduğunuz tavaya nazaran ayarlayın.Afiyet olsun????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.