
Sütlü Makarna (Süt İle Haşlama) Tanımı İçin Materyaller
- 2 kase makarna
- 500 ml süt
- 1 bardak su
- 1 çay kaşığı ucu zerdeçal
- 100 gram kaşar rendesi
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- Karabiber, tuz ,reyhan
Sütlü Makarna (Süt İle Haşlama) Tanımı Yapılışı
- Tereyağını erit.
- Üzerine süt ve suyu ek et.
- Sonra makarnayı ek et yavaş yavaş kavur.
- Sütü çekene kadar makarna haşlanacak zate.
- Baktın makarna çiğ kaldı az daha su gezdir ???? ben biraz sulu severim daha kremamsı oldu.
- Makarnalar oldu kaşar rendesi ek et ,bir hoş sünsün.
- Akabinde baharatlar ve serviss ????????????offf offf offf diyorum tavuk dünyasındaki makarnadan daha keyifli yedim ????.