Sutlu Ve Meyveli Tatlı Tarifleri
imagessutluvemeyvelitatlilar5ad3e97139efd
CİLEKLİ PUDİNG
Malzemeler
500 gram cilek
4 su bardağı sut
2 su bardağı tozşeker
Bir bucuk corba kaşığı tereyağı
2 tatlı kaşığı nişasta
1 corba kaşığı limon likoru
1 paket vanilya
1 adet yumurta sarısı
Suslemek icin
Cilek
CİLEKLİ PUDİNG TARİFİ
Cilekleri temizleyip, yıkayın Sutu tencereye alın Cilekleri de ekleyip, 10 dakika kaynatın Cilekli sutu suzgecten gecirin Sutu tekrar tencereye alın Tozşeker ve tereyağını ekleyin 5 dakika daha kaynatın Nişastayı da katıp, koyulaşana kadar pişirin Ocaktan aldığınız muhallebiye, likor ve vanilya katın Yumurta sarısını ilave edin Tencereyi, su dolu daha genis bir başka tencerenin icine koyun Icine su kacmamasına ozen gosterip, 30 dakika pişirip, kuplara pay edin Cilek ile susleyin
imagessutluvemeyvelitatlilar5ad3e972a3f05
MEYVELİ JOLE
Malzemeler
1 paket vanilyalı puding
3 su bardağı sut
2'şer adet armut, elma ve muz
1 su bardağı dondurulmuş vişne
1 paket vişneli jole
MEYVELİ JOLE TARİFİ
Vanilyalı pudingi 3 su bardağı sutle bir tencereye alın Devamlı karıştırarak orta hararetli ocakta pişirin Pudingi kupların yarısını dolduracak şekilde paylaştırın Muz, vişne, kabukları soyulmamış elma ve armutları kup doğrayıp karıştırın Karışık meyvelerı pudingin uzerine paylaştırın Toz joleyi, paketin uzerindeki tarife gore pişirin Meyvelerin uzerine pay edin Buzdolabinda 12 saat bekletip soğuk olarak servis yapın
imagessutluvemeyvelitatlilar5ad3e97139efd
CİLEKLİ PUDİNG
Malzemeler
500 gram cilek
4 su bardağı sut
2 su bardağı tozşeker
Bir bucuk corba kaşığı tereyağı
2 tatlı kaşığı nişasta
1 corba kaşığı limon likoru
1 paket vanilya
1 adet yumurta sarısı
Suslemek icin
Cilek
CİLEKLİ PUDİNG TARİFİ
Cilekleri temizleyip, yıkayın Sutu tencereye alın Cilekleri de ekleyip, 10 dakika kaynatın Cilekli sutu suzgecten gecirin Sutu tekrar tencereye alın Tozşeker ve tereyağını ekleyin 5 dakika daha kaynatın Nişastayı da katıp, koyulaşana kadar pişirin Ocaktan aldığınız muhallebiye, likor ve vanilya katın Yumurta sarısını ilave edin Tencereyi, su dolu daha genis bir başka tencerenin icine koyun Icine su kacmamasına ozen gosterip, 30 dakika pişirip, kuplara pay edin Cilek ile susleyin
imagessutluvemeyvelitatlilar5ad3e972a3f05
MEYVELİ JOLE
Malzemeler
1 paket vanilyalı puding
3 su bardağı sut
2'şer adet armut, elma ve muz
1 su bardağı dondurulmuş vişne
1 paket vişneli jole
MEYVELİ JOLE TARİFİ
Vanilyalı pudingi 3 su bardağı sutle bir tencereye alın Devamlı karıştırarak orta hararetli ocakta pişirin Pudingi kupların yarısını dolduracak şekilde paylaştırın Muz, vişne, kabukları soyulmamış elma ve armutları kup doğrayıp karıştırın Karışık meyvelerı pudingin uzerine paylaştırın Toz joleyi, paketin uzerindeki tarife gore pişirin Meyvelerin uzerine pay edin Buzdolabinda 12 saat bekletip soğuk olarak servis yapın