elektronikci
FD Üye
Sütsüz Kaygana Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı yoğurt suyu
- Havuç
- Yeşil soğan (yeşillikleri isteğinize bağlı ekleyin)
- Tuz
Sütsüz Kaygana Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle unu, suyu ve tuzu karıştırın.
- Sonra yumurtaları ekleyin.
- En son yeşillikleri ekleyip çırpın.
- Yanmaz tavaya 2 yemek kaşığı sıvı yağ alıp kızdırın.
- Akabinde hamuru döküp gerili önlü kızartın.
- Hamur bitene kadar birebir süreci yapın.
Sütsüz Kaygana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı