nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Su bizim esas yaşam kaynağımız peki suyu nasıl içmeliyiz? Bir fazla insan damacana suyu yada kaynamış su içmeyi tercih ediyor Suyu kaynatıp içmenin zararları vardır Hangi su daha sağlıklı? Nasıl su içmeli sağlığınız için bu yazıyı okumaya devam edin
Suyu Kaynatıp İçmenin Zararları Özellikle büyük şehirlerde yaşamış halk çeşme suyunu tercih etmez Suyun lekeli yada bulanık olduğunu düşünür Bu yüzden ya su arıtıcılar, damacana su yada evde kaynama suyu seçim eder
Suyu Kaynatıp İçmenin Zararları
Evde çeşme suyunun kaynatıp içilmesi içersindeki* kalsiyum, kalium, magnezium, karbonatlar ve öteki mineraller sudan ayrılarak bulunduğu kabın iç duvarlarına yapışır *Suyun doğal minerallari kaybolmuş olur
Suyun kaynaması esnasında oluşan kabarcıklar, sudaki oksijen oranını düşürür Kaynama suyun yapısında ağırlaşmaya neden olur
Kaynatılmış suyu sürekli olarak içenlerin iç organlarında bir takım mineral eksiklerinden kaynaklanan sıkıntılar çıkabilir Cildinizde eksik miktarda doğal mineral alındığı için solgunlaşma saçta cansızlık oluşur Halsizlik, devamlı dermansızlık gibi durumlar gelişebilir
h 3Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır? Tıklayın ! Klor suyun hijyeninde sorun olduğu zamanlarda sıkça kullanılır Klor suda kullanıldığında çok artı ast etkisi yoktur anca klorlu su kaynatıldığında oluşan kimyasal reaksiyon kişinin sağlığına zarar verebilir
Suyu kaynatıp içmeyin sağlığınız için yardımcı bir meslek yaptığınızı düşünürken uzun vade de negatif sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz Mahallenizdeki çeşme suyuna güvenmiyorsanız arıtıcıdan geçmiş su yada damacana su kullanabilirsiniz
Suyu Kaynatıp İçmenin Zararları Özellikle büyük şehirlerde yaşamış halk çeşme suyunu tercih etmez Suyun lekeli yada bulanık olduğunu düşünür Bu yüzden ya su arıtıcılar, damacana su yada evde kaynama suyu seçim eder
Suyu Kaynatıp İçmenin Zararları
Evde çeşme suyunun kaynatıp içilmesi içersindeki* kalsiyum, kalium, magnezium, karbonatlar ve öteki mineraller sudan ayrılarak bulunduğu kabın iç duvarlarına yapışır *Suyun doğal minerallari kaybolmuş olur
Suyun kaynaması esnasında oluşan kabarcıklar, sudaki oksijen oranını düşürür Kaynama suyun yapısında ağırlaşmaya neden olur
Kaynatılmış suyu sürekli olarak içenlerin iç organlarında bir takım mineral eksiklerinden kaynaklanan sıkıntılar çıkabilir Cildinizde eksik miktarda doğal mineral alındığı için solgunlaşma saçta cansızlık oluşur Halsizlik, devamlı dermansızlık gibi durumlar gelişebilir
h 3Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır? Tıklayın ! Klor suyun hijyeninde sorun olduğu zamanlarda sıkça kullanılır Klor suda kullanıldığında çok artı ast etkisi yoktur anca klorlu su kaynatıldığında oluşan kimyasal reaksiyon kişinin sağlığına zarar verebilir
Suyu kaynatıp içmeyin sağlığınız için yardımcı bir meslek yaptığınızı düşünürken uzun vade de negatif sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz Mahallenizdeki çeşme suyuna güvenmiyorsanız arıtıcıdan geçmiş su yada damacana su kullanabilirsiniz