Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben minecraft oynamak istiyorum Ancak bedevaya oynamak istiyorum Bi siteye girdim orda demosunu indir yazıyordu Bedava , full ve indirilebilir mi minecraft yoksa para vermeden sadece demo mu oynanıyor Çünkü youtube'de falan bir sürü kişi oyunu anlatıyor Bu arkadaşlar para vererek mi...
Arkadaşlar ben 4 aydır gece gündüz ders çalıyordum ve sonunda boğaziçine Girdim Hayırlısıyla
Derhal Kızlarla Konuşamıyorum Bu 1
Msnde Herkezi Ayarlarım Ağzım olağanüstü söz yapıyor fakat gerçek hayatta dar olamıyorum konuşurken çekiniyorum
Acilen herşey bitti çevremde fantastik kızlar var...
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
diskinizi aldınız, taktınız, partition edeceksiniz ama etiketteki boyutundan düşük görünüyor hi bir şekilde düzelmiyor keisn çözüm aşağıda, işte olayı yaşayan biri olarak tecrübelerim aşağıda yazıyor
sonunda sorunu çözdüm (1 günümü aldı yaw), arkadaşlar sizin söylediklerinizin hiçbiri işe...
Merhaba arkadaşlar kendimle ilgili problemleri bahsetmek istiyorum okulda çok utangacım ve yalan söylüyorum dikkatimi okula ve derslere veremiyorum ve fazla merhametliyim birisi benden bişer isterse yapıyorum derhal çabuk kanıyorum ve bu yüzden salak falan diyolar Sert karakterli elde etmek...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.