Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tacirlerde sınıf değiştirme nasıl olur

Tacirlerde sınıf değiştirme nasıl olur
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Tacirlerde derslik değişiklik, tacirlerde derslik değişterme nasıldır, tacirler nasıl derslik değiştirir, tacirlerde sınıf değişimi

Tacirler 3 şekilde derslik değiştirebilirler

1 1HIZLI SINIF DEĞIŞTIRME

Bir hesap döneminde iş hacimleri, içinde bulundukları sınıfın gerektirdiği ölçüyü % 20 ya da daha fazla artırır veya düşürürlerse sınıf değiştirebilirler Alış ya da satışlardan birinin sınırları aşması veya düşürmesi yeterlidir İkisinin de aynı anda değişmesi gerekmektedir
Eğer 1 Derslik tacirse takvim alış ya da satışlarını en az % 20 oranında düşürürse 2 Sınıfa
düşecektir 2 Derslik tacir ise yıllık alış veya satışlarını en az % 20 oranında artırırsa 1 Sınıfa yükselecektir

2YAVAŞ SINIF DEĞIŞTIRME

Birinci sınıf tacirler arka arkaya üç hesap döneminde sınıflarının gerektirdiği iş hacimlerini % 20 ye kadar düşürmüşlerse; ikinci derslik tacirler arka arkaya 2 hesap döneminde 2 Derslik tacirin iş hacmini % 20 ye kadar bir fazlalıkla aşarlarsa derslik değiştirebilirler

İHTİYARİ (İSTEĞE BAĞLI ) SINIF DEĞIŞTIRME
ya da 2 Sınıf tacirler Maliye Bakanlığına yazılmış bildirimde bulunurlarsa sınıf değiştirebilirler *

Similar threads

Tacirlerde sınıf değiştirme, tacirlerde sınıf değişterme nasıldır, tacirler nasıl sınıf değiştirir, tacirlerde sınıf değişimi Tacirler 3 şekilde sınıf değiştirebilirler 1 1HIZLI SINIF DEĞİŞTİRME Bir hesap doneminde iş hacimleri, icinde bulundukları sınıfın gerektirdiği olcuyu % 20 veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
tacirin yükümlülükleri, tacirin hakları, tacirinsorumlulukları, ticaretin sınıflandırılması, ticaret nedir, ticaret türleri Coğrafya bakımından Ticaret 1 İç Ticaret: Bütün alım satımların memleket sınırları içinde vatandaşlar kadar yapılmasına denir 2 Dış Ticaret: Ulusal sınırlar aşılarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Sınıf Yönetimi Ders İçeriği, Derslik Yönetimi Ders Konuları, Sınıf Yönetimi Ders Notları Eğitim sözcüğünün öbür tanımlarının ortak yanı, onun davranış değişim, tutum oluşturma amaçlı faaliyetler bütünü olmasıdır ÖĞRETİM •Öğretim, öğrenme, davranışın sağlanması nedeniyle yapılan ön...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
İşletme Defterleri, İşletme Defterleri Nelerdir, İşletme Defteri Nasıl Tutulur İŞLETME DEFTERLERİ Aidat mükelleflerinin kayda değer görevlerinden biri VUKnda kayıtlı esaslara tarafından defter tutmalarıdır Çünkü ödenti mükellefleri beyan ettikleri vergilerle ilgili işlemlerini belli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Sınıf Kuralları Nasıl Belirlenir, SINIF İÇİ KURALLAR Jurnal hayatta davranışlarımıza, yapacağımız işe, kullanacağımız mekana, iki taraflı ilişkilerimize istikamet veren çok sayıda kaide vardır Mesela trafik kuralları, edep kuralları, yarışma kuralları, oyun kuralları vb gibi Bu kurallardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
274
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt