Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tadı Damağınızda Kalıcak Kabak Çorbası

Tadı Damağınızda Kalıcak Kabak Çorbası

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
tadi-damaginizda-kalicak-kabak-corbasi.jpg

Tadı Damağınızda Kalıcak Kabak Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet orta uzunluk kabak
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1,5 yemek kaşığı un
  • 3 su bardağı süt
  • 2 su bardağı su
  • 1 tutam dereotu
  • 1 çay kaşığı kuru nane
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Tadı Damağınızda Kalıcak Kabak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tenceremizin içine tereyağı, sıvı yağ ve unu alalım.
  2. Unun kokusu çıkıncaya kadar kavuralım.
  3. Kokusu çıkan unun üzerine süt ve suyu ekleyip kaynayana kadar karıştıralım.
  4. Kaynadıktan sonra içine ufak ufak doğradığımız kabaklarımızı ekleyelim.
  5. Kabaklar yumuşayana kadar pişirelim.
  6. Pişen çorbamızı ocaktan alalım bir mikser yardımıyla pürüzsüz hale getirelim.
  7. En son üzerine dereotu, nane, karabiber ve tuzu ekleyip servis edelim.
  8. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Tadı Damağınızda Kalıcak Kabak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt