Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tadı Enfes Sebzeli Sucuklu (Şehriye Pilavı)

Hoş geldin! doguqan tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tadı Enfes Sebzeli Sucuklu (Şehriye Pilavı)
0
23

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tadi-enfes-sebzeli-sucuklu-sehriye-pilavi.jpg

Tadı Enfes Sebzeli Sucuklu (Şehriye Pilavı) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı doruklu arpa şehriye
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 kahve fincanı sıvı yağ
  • 4 diş sarımsak
  • 1 orta uzunluk kuru soğan
  • 70 gr sucuk
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 3 su bardağı kaynar su

Tadı Enfes Sebzeli Sucuklu (Şehriye Pilavı) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Soğanı ay halinde ince doğrayalım. Biberleri yuvarlak biçimde doğruyoruz. Sarımsaklarıda tıpkı formda doğrayıp hepsini tencereye alalım.
  2. Üzerine sıvı yağı ve tereyağını alıp ocakta orta ateşte kavuruyoruz. Bütün gereçleri pembeleşene kadar kavuralım.
  3. En son kare olarak sucuğu doğrayıp tencereye koyup 5 dakika kadar daha kavuruyoruz.
  4. Şehriyeyi ek edip tekrar 5 dakika kadar daha kavuruyoruz.
  5. Tuzu ek edip 3 su bardağı kaynar su koyup kısık ateşte pişiriyoruz tuzunu ayarlarken sucuğun tuzunu göz önünde bulunduralım.
  6. Pilavınız piştikten sonra en az 15 dakika kadar dinlenmeli yapacaklara afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt