Tadı Ve Görselliğine Bayılacağınız Olağanüstü Bir Kurabiye Kuş Yuvası Kurabiye Tanımı İçin Materyaller
- 150 gram tereyağı
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 su bardağı pudra şekeri
- Yarım su bardağı nişasta
- 1 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2,5 su bardağına yakın un
- Pişmaniye
- Badem şekeri
- Sarımsak ezeceği
Tadı Ve Görselliğine Bayılacağınız Şahane Bir Kurabiye Kuş Yuvası Kurabiye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Yoğurma kabımızın içerisinde un hariç başka materyallerimizi karıştırıyoruz.
- Daha sonra unu yavaş yavaş ekliyoruz. Ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
- Hamurumuzdan biraz alarak sarımsak ezme aparatımızın içerisine koyup yağlı kağıt serili tepsimize sıkıyoruz.
- Bir kurabiye için 2 kez sıkıyoruz.
- Şişe kapağı ile ortasına bastırıyoruz ve 180 derecede 15 dakika pişiriyoruz.
- Soğuduktan sonra pişmaniye ve badem şekeriyle süslüyoruz deneyeceklere kolay gelsin.