Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tadına Doyamayacağınız Kırmızı Pancar Salatası

Tadına Doyamayacağınız Kırmızı Pancar Salatası

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Tadına Doyamayacağınız Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Malzemeler

• 4 adet kırmızı pancar (haşlanmış)
  • 1 buçuk su bardağı mısır
  • 2 adet közlenmiş kırmızı biber
  • 1/2 (yarım) kase salatalık turşusu
  • 1/2 (yarım) demet maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet limon
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi

Tadına Doyamayacağınız Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kırmızı pancarları güzelce yıkayıp, kabuğunu soyalım ve akabinde doğrayıp yumuşayana kadar haşlayalım.
  2. Közlenmiş kırmızı biberin kabuğunu soyup, küçük küçük doğrayalım (ben tek tek yağlı kağıda sarıp, fırında pişirdim).
  3. Salatalık turşusunu küçük küçük doğrayalım.
  4. Hazır dondurulmuş mısırı haşlayıp kullandım.
  5. Pancar,mısır, turşu, maydanoz ve öbür tüm gereçleri bir kapta birleştirip karıştıralım.
Malzeme ölçülerini azaltarakta yapılabiliriz.Bir kaç gün dolapta tazeliğini koruyor. Afiyet olsun.

Tadına Doyamayacağınız Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tadına Doyamayacağınız Bir Yumurta Salatası Tarifi İçin Malzemeler 10 adet yumurta250 gram yoğurtBiraz sıvı yağ ve kırmızı biberSarımsakMaydanoz Tadına Doyamayacağınız Bir Yumurta Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtaları haşlıyoruz ve sonra hepsinin kabuğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Materyaller 2 adet kırmızı pancar1 adet hazır konserve közlenmiş kırmızı biber2 adet yeşil soğan1 tutam maydanoz1 su bardağı haşlanmış konserve mısırTuz,nar ekşisi,limon, zeytinyağı Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Materyaller 3 adet pancarYarım demet dere otu1 adet salatalık1 adet limon3 adet cevizZeytinyağıTuz Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Pancarları yıkayıp diriliği kalacak biçimde suda haşladım. Soyup küp formunda doğradım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Gereçler 1 adet kırmızı pancar2 adet yeşil ekşi elmaYarım tutam dereotu1 avuç iri kırılmış cevizNar ekşisiTuzLimonZeytinyağı Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Pancarların kabuğu soyulur çok yumuşak olmayacak halde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Gereçler 3 tane kırmızı pancar3yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı süzme yoğurt2 diş sarımsak Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Yapılışı Pancarları soyup bütün olarak haşlayın. Haşlanan pancarları rendeleyin. Karıştırma kabına yoğurt, süzme yoğurt ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt