Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tadına Doyum Olmayan Hokkaido Çorbası

Tadına Doyum Olmayan Hokkaido Çorbası
0
97

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
tadina-doyum-olmayan-hokkaido-corbasi.jpg

Tadına Doyum Olmayan Hokkaido Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

• Küçük bir kase doğranmış hokkaido kabak
  • 1/2 (yarım) kuru soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 su bardağı kaynar su
  • 2 dış sarımsak
  • 1 ck karabiber
  • 1 ck zencefil
  • 3 kısım kereviz yaprağı
  • Tuz

Tadına Doyum Olmayan Hokkaido Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabağı yıkayıp soydum ve küp doğrayıp, tencereye aldım.
  2. Üzerine havuç, soğan ve sarımsağı doğmadım.
  3. Zencefil ve karabiberi ekleyip, suyunu ek ettim.
  4. Sebzeler yumuşayıncaya blender yaptım, tuz ve yağı ekleyip, karıştırdım.
  5. Kereviz yapraklarını ince doğrayıp, ek ettim. Lezzetine doyum olmaz ????
Tadına Doyum Olmayan Hokkaido Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tadına Doyum Olmayan Enfes Şekerpare Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 su bardağı pudra şekeri2 yemek kaşığı tereyağı (oda sıcaklığında)3 yemek kaşığı irmik2 su bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu Üzeri için; Yarım çay bardağı ceviz Şerbeti için; 2 su bardağı şeker1 buçuk su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Tadına Doyum Olmayan Kozalak Mantısı Tanımı İçin Malzemeler 6 adet yufka250 gram kıyma1 tane büyük soğan2 tane çarliston biber4 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı domates salçası2 çay kaşığı karabiber2 çay kaşığı pulbiber1 çay kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı tuz Yoğurt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Lezzetine Doyum Olmayan Lebeniye Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı pirinç1 su bardağı haşlanmış nohut1,5 su bardağı yoğurt2 yemek kaşığı un (dolu dolu)Yarım limon suyu5 su bardağı su Köfteleri için; 250 gram kıyma1 adet soğan1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Maklube Tanımı (Lezzetine Doyum Olmayan) İçin Malzemeler 700 gram dana kuşbaşı2 adet patates2 adet patlıcan2 büyük havuç1 su bardağı haşlanmış nohut1 kutu konserve mısır1 soğan2 su bardağı pirinç2 yemek kaşığı tereyağı1 çay bardağı sıvı yağTuzKarabiberKırmızı biberYarım çay kaşığı köri (Şart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Çeşmi Nigar Çorbası (Tadına Doyum Olmayan) Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı kırmızı mercimek *1 adet kuru soğan *2 yemek kaşığı sıvı yağ *1 yemek kaşığı tereyağı *1 tatlı kaşığı un *1 adet knorr et suyu tablet bulyon *1 tatlı kaşığı tuz *1 su bardağı ilaveten sıcak su(Kıvamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt