Tagliatelle Makarna Tanımı İçin Materyaller
- 1 küçük kuru soğan
- 2 diş orta uzunluk sarımsak
- 1 paket tagliatelle makarna
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Bi tutam kimyon
- Bi tutam yedi çeşit baharat
- 1 tane et bulyon
- İsteğe bağlı acı pul biber
- 1 çorba kasesi kaşar peyniri
Tagliatelle Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Makarnayı az bir su ile bulyon azcıkta tuzla birlikte haşlıyoruz.
- Makarna haşlanırken soğanı sarımsağı doğuruyoruz makarna çok pişmeyecek 7- 8 dakika kâfi.
- Başka bir tencerede soğan sarımsakları yağ ile kavuruyoruz.
- Salçayı ekleyip makarnayı suyu ile (suyu çok olmayacak) birlikte sosa döküyoruz.
- Baharatları da ekliyoruz.
- En son suyu çekilince kaşar peynirini ekleyip sıcak servis ediyoruz. Enfes bir tat kesinlikle denemenizi tavsiye ederim
????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.