
Tagliatelle Tanımı İçin Gereçler
- 250 gram tagliatelle
- Kaynamış su
- 3 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 250 gram doğranmış mantar
- 1 soğan (ince kıyılmış)
- 3-4 diş sarımsak (ince doğranmış)
- 200 gram krema
- Tuz, karabiber
Tagliatelle Tanımı Yapılışı
- Ölçüsü göz kararı arttırabilirsiniz.
- Makarna, 8-10 dk ortası kaynamış tuzlu suda pişirilir ve süzgece alınır.
- Başka büyük bir tavada, yağa mantar eklenir ve rengi dönene kadar (suyunu bırakıp çekene kadar) kavrulur.
- Akabinde doğranmış soğan ve rende sarımsak eklenir.
- Soğanlı karışımın rengi döndükten sonra krema eklenir, 3-4 dk daha pişirilir. Tuz, karabiber eklenir.
- Makarna ve sos birleştirilir. Harmanlandıktan sonra servis tabağına alınır.Deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun
????.