Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tagliatelle

Tagliatelle
0
64

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
68
tagliatelle.jpg

Tagliatelle Tanımı İçin Gereçler

  • 250 gram tagliatelle
  • Kaynamış su
Sosu için:
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 250 gram doğranmış mantar
  • 1 soğan (ince kıyılmış)
  • 3-4 diş sarımsak (ince doğranmış)
  • 200 gram krema
  • Tuz, karabiber

Tagliatelle Tanımı Yapılışı

  1. Ölçüsü göz kararı arttırabilirsiniz.
  2. Makarna, 8-10 dk ortası kaynamış tuzlu suda pişirilir ve süzgece alınır.
  3. Başka büyük bir tavada, yağa mantar eklenir ve rengi dönene kadar (suyunu bırakıp çekene kadar) kavrulur.
  4. Akabinde doğranmış soğan ve rende sarımsak eklenir.
  5. Soğanlı karışımın rengi döndükten sonra krema eklenir, 3-4 dk daha pişirilir. Tuz, karabiber eklenir.
  6. Makarna ve sos birleştirilir. Harmanlandıktan sonra servis tabağına alınır.Deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun ❤️????.
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt