Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tahinli Kuru Baklava

Tahinli Kuru Baklava
0
34

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tahinli-kuru-baklava.jpg

Tahinli Kuru Baklava Tanımı İçin Materyaller

  • 12 yaprak baklavalık yufka
  • 5-6 yemek kaşığı tereyağı eritilmiş
  • 1 kase tahin
  • 5-6 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 kase toz ceviz

Tahinli Kuru Baklava Tanımı Yapılışı

  1. Baklavalık yufkanızın birinci katını tezgahınıza serin.
  2. Toplamda 3 kat olacak biçimde ve her katını yağlayarak baklavalık yufkalarınızı hazırlayın.
  3. En üstüne 3 yemek kaşığı tahin gezdirin ve kaşığınızın zıddıyla yufkanızın her yerine düzgünce yayın.
  4. 2-3 yemek kaşığı toz şeker ve 1 avuç toz ceviz serpiştirin.
  5. Hazırladığınız yufkayı rulo yapın ve 3 parmak boyutunda kesin.
  6. Üzerlerine tereyağı sürün ve 180 derecede evvelden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
 
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt