Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Taksim Toplantıları Kitap Özeti - Ergun Göknel

Taksim Toplantıları Kitap Özeti - Ergun Göknel

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Taksim Toplantıları Kitap Özet Türkiye'de Bir Demokrasi Hareketi Kitapları Ergun Göknel Kitap Tanıtım Kitap Fiyatı

Erdal İnönü: Haklı bir ün
“Taksim Toplantıları, İstanbul'da yaşayan aydınlarımıza, en aktüel siyasal gelişmeleri dostça bir yemek ortamı içinde birinci ağızlardan dinleme olanağını vermesiyle haklı bir ün kazanmıştır Bu toplantıları toplum hayatımızın nadide mücevherleri aralarında saymak hatalı olmaz

Düzenleyicileri, her toplantının hazırlığı için bir kuyumcu titizliği ile çalışıyorlar ve bir toplantıya katılma mutluluğuna erişenler, dile getirdikleri sorularına cevap almış, düşünce açısından zenginleşmiş olarak ayrılıyorlar…

Süleyman Demirel: Hedef, tesir yaratmak yok, doğruyu aramak…
“Bu zemin, bir tesir yaratmaktan çok, doğruyu aramak yolunda farklı alanlara yönlendirilmiş düşüncelerin oluşmasına meydan veriyor Bence bu açıdan Taksim Toplantıları başlı başına bir olaydır Öbür düşüncedeki insanların birbirlerine hasım elde etmek yerine, düşüncelerini kabul etmeleri uygarca bir davranıştır

Taksim Toplantılarının ilk olarak sağladığı fayda budur ilk kez misafir etme edildiğimde, bir sıfatım varken, ikinci kere toplantıya hatip olarak katıldığımda, hiçbir sıfatım yoktu Hatta hakkım da yoktu Türkiye'de ikinci sınıf vatandaştım…

Hilmi Yavuz: Taksim Toplantıları, bir cins aydınlar parlamentosu sayılabilir
“Üniversitelerin, iş dünyasının, sendikaların, basının en seçkin temsilcilerinin bir araya geldiği, açıklanmış bir konuda, en yetkili kişilerin bu konuda söyleyeceklerinin dinlendiği ve sorulan sorularla konunun daha da derinleştirilmesine çalışıldığı bir parlamento: Politik toplumu yok, sivil toplumu taşıyan bir parlamento veya isterseniz bir üçüncü meclis
Prof Dr Erol Manisalı: Her alanda iletişim…

“Toplantılara katılanlar, her toplantının konuşmacılarını dinlemekle kalmıyorlar, aynı zamanda kendi arasında sosyal, politik ve idareli konularda iletişim kurma imkânı da buluyorlar Benim için toplantıların en belirgin vasfı, davetliler arasındaki bilgi alışverişi

Kitap Künyesi

Taksim Toplantıları Türkiye'de Bir Demokrasi Hareketi Ergun Göknel
· Paraf Yayınları
· Basım Tarihi : 11 2010
· ISBN : 9786055539399
· Sayfa Sayısı : 341
· Etiket Fiyatı : 1700 TL *

858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt