Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tam Ölçülü Arpa Şehriye Çorbası

Tam Ölçülü Arpa Şehriye Çorbası

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
tam-olculu-arpa-sehriye-corbasi.jpg

Tam Ölçülü Arpa Şehriye Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 1 çay bardağı arpa şehriye
  • 5 su bardağı su
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tutam maydanoz
  • 1-2 adet limon tuzu
  • 1 çay kaşığı nane
  • Pulbiber
  • Tuz

Tam Ölçülü Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Sonraki güne kalsa bile kıvamı değişmeyen, lapalaşmayan ekşili çorba tanımı.
  2. Bu ortada limon tuzunu ziyanlı bulanlar, limon sıkabilir. Lakin pişerken yemeğe onun verdiği ekşilik bir diğer.
  3. Tencereye sıvı yağ ve salçayı alarak kavuralım.
  4. Kavrulunca nane ve pulbiberi ekleyelim.
  5. Onlarda kavrulunca şehriyeleri alıp 2 dakika kadar karıştırarak kavuralım.
  6. Su, tuz, limon tuzunu da ekleyerek orta ateşte pişmeye bırakalım.
  7. Ocaktan almaya yakın maydanozları ekleyelim.
  8. Şehriyeler pisince ocağı kapatalım. Afiyet olsun.
Tam Ölçülü Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt