Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tam Ölçüsünde Tane Tane Kısır Tarifi

Tam Ölçüsünde Tane Tane Kısır Tarifi
0
45

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Tam Ölçüsünde Tane Tane Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kısır
  • 1,5 su bardağı kaynar su
  • 4-5 yemek kaşığı narekşisi
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 avuç ince kıyılmış maydanoz
  • 4-5 kısım yeşil soğan
  • 4-5 yaprak marul
  • 1 adet küçük kapya biber
  • 1 adet yeşil sivri biber
Sosu için;
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1-1,5 tatlı k tuz
  • 1 tatlı kaşığı isot
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı karabiber

Tam Ölçüsünde Tane Tane Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Geniş bir kabın içerisine bulguru alalım üzerine 1,5 su bardağı sıcak su ek edelim.
  2. Bir iki tıp karıştırın ve üzerini kapatıp suyunu çekene kadar bekletin.
  3. Diğer tarafta küçük uygun bir tavanın içerisine sıvı yağını alalım ve soğanları ekleyip kavuralım.
  4. Kavurulan soğanların üzerine salçaları tuzu ve baharatlarını ekleyip güzelce kavuralım.
  5. Bulgurun üzerine sosu ek edip güzelce yoğurun.
  6. Doğranmış yeşillikleri, biberleri, nar ekşisi ve limon suyunu ekleyip karıştırın.
Servise hazır afiyet olsun ❤️????.

Tam Ölçüsünde Tane Tane Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Tane Tane Kısır Tanımı İçin Malzemeler 1-2 su bardağı ince bulgur1 adet sivri biberYarım demet yeşil soğan1 adet salatalık2-3 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı nar ekşisi1 tatlı kaşığı limon suyuKıvırcık / marulTuz Tane Tane Kısır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Tam Ölçüsünde Ve Nefis Lezzette Kısır Tanımı İçin Materyaller 3 su bardağı ince kısırlık bulgur3 su bardağı kaynar su1 adet orta uzunluk soğan1 çay bardağı sıvı yağ1 adet yesil biber1 adet kırmızı (kapya)biber1 dolu yemek kaşığı domates salçası1 dolu  yemek kaşığı biber salçasıYarım demet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Tane Tane Kısır Tanımı İçin Materyaller 3 çay bardağı kısırlık bulgur2.5 su bardağı kaynar su1 tepeleme yemek kaşığı domates salçası9-10 yaprak marulYarım demet yeşil soğan3-4 adet kornişon turşu1 adet domates ( olmasa da olur)Bir limonun suyu2-3 yemek kaşığı nar eksisiYarım çay bardağından bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Tane Tane Gelen Lezzet Dolu Kısır Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı kısırlık bulgur1,5 (1 1/2) su bardağı kaynamış sıcak şu1 çay bardağı sıvı yağı (küçükboy)2 diş sarımsak (ezilecek)2 yemek kaşığı domates salçası2 yemek kaşığı tatlı bibersalçasıÇeyrek iceberg (küçük boy) ince ve küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Tam Ölçüsünde Pırasa Graten Tanımı İçin Malzemeler 500 gram pırasa (Evinizde ne kadar varsa)1 adet havuç1 adet patates1 yemek kaşığı un1 yumurtaYarım su bardağı sütKaşar peyniriTuzKarabiber (Damak tadınıza nazaran baharatları ekleyebilirsiniz.) Tam Ölçüsünde Pırasa Graten Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt