Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tane Tane Lokanta Usulü Bulgur Pilavı Tarifi (Ölçüsü Asla Şaşmaz)

Tane Tane Lokanta Usulü Bulgur Pilavı Tarifi (Ölçüsü Asla Şaşmaz)

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
tane-tane-lokanta-usulu-bulgur-pilavi-tarifiolcusu-asla-sasmaz.jpg

Tane Tane Lokanta Usulü Bulgur Pilavı Tarifi (Ölçüsü Asla Şaşmaz) İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı bulgur
  • 1 adet büyük boy soğan
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1,5 yemek kaşığı salça(domates veya biber fark etmez)
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Tane Tane Lokanta Usulü Bulgur Pilavı Tarifi (Ölçüsü Asla Şaşmaz) Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bulgurları yıkayın. Soğanı ufak ufak yemeklik doğrayıp tencereye alın. İçine yağı ekleyip pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. Kavrulan soğanların üstüne salçayı ekleyip kavurun. Üzerine bulgurları eleyip bulgurlar suyunu çekene kadar kavurun.
  3. Kavrulan bulgurların üzerine suyunu ve tereyağını ekleyin. Suyunu çekene kadar pişsin. İçinde az bir su kalınca ocağın altını kapatıp temiz bir mutfak havlusunu tencerenin kapağına kapatıp demleninceye kadar bekleyin.
  4. Demlenen pilavı istediğiniz zaman servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Tane Tane Lokanta Usulü Bulgur Pilavı Tarifi (Ölçüsü Asla Şaşmaz) Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,319Kullanıcılar
Üst Alt