Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkı Sozu

Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkı Sozu
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkısının Sozleri

gulmeyecek bu yuzu
neden verdin bana yarab?
ya birazcık neşe ver
ya beni baştan yarat

hep terketti sevdiklerim
paramparca dunyam benim
sende kaldı umitlerim
paramparca dunyam benim

baştan yarat ellerimi
batan yarat gozlerimi
baştan yaz şu kaderimi
tanrım beni baştan yarat

yaktın bağrımda kozleri
dinlettin acı sozleri
verdin bu ağlar gozleri
tanrım beni baştan yarat

Similar threads

Işın Karaca Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkı Sozu Işın Karaca Son Albumu Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkı Sozu Işın Karaca Son Albumu 2019 albumu Tanrım Beni Baştan Yarat şarkısının şarkı sozleri Işın Karaca Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkı Sozu Gulmeyecek bu yuzu neden verdin bana yarab...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Işın Karaca Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkı Sozu gulmeyecek bu yuzu neden verdin bana yarab? ya birazcık neşe ver ya beni baştan yarat hep terketti sevdiklerim paramparca dunyam benim sende kaldı umitlerim paramparca dunyam benim baştan yarat ellerimi batan yarat gozlerimi baştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Tanrım Beni Baştan Yarat Notaları Notalar Tanrım Beni Baştan Yarat Tanrım Beni Baştan Yarat Şarkısı Notaları imagestanrimbenibastanyaratnotalari5ada7b286992b
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
tanrım beni bitmiş yarat şarkısının sözleri nasıldı Dilime dolandı sabahtan beri gerisini hatırlayamıyorumBaştan yarat gözlerimi tekrar yarat sözlerimiNasıldı yatanrimbenibastanyaratsarkisininsozlerinasildi5c59acf64ea3dalt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Işın Karaca Tanrım Şarkı Sozu Işın Karaca Tanrım Şarkısının Sozleri Şarkı Sozu Işın Karaca Tanrım Tanrım tanrım tanrım Bana kuvvet ver Bu aşka bu sevgiye Gucum kalmadı Oyle bir vefasız yare duştum ki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykırdım yıllarca ona aşkımı Duymak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt