iltasyazilim
FD Üye
Tarçın ile bal karışımının yararlarını okuduğunuzda özellikle kış aylarınd abu ikiliyi evinizden yetersiz etmiyeceksiniz kesin olabilirsiniz bayanlar
Tarçınlı bal karışımı başlı başına bir şifa kaynağıÖzellikle cilt enfeksiyonlaırna çok iyi geldiği bu karışımı rahaltıkla evinizde hazırlayabilirsiniz sorunsuz bir şekilde tüketebilirsiniz hiçbir şekild eyan etkisi bulunmayan bir şifa kaynağıTarçınlı bal tek kelime ile olağanüstü doğal bir ilaç
Bakın tarçınlı bal karışımı nelere iyi gleiyormuş;Kanser hastalığı tedavisinde kullanılıyor,ayrıca kilo vermeye asistan oluyor,kolesterole de çok iyi geliyor yürek hastalıklarından tutunda soğuk algınlığı tedavisinde kullanılan etkili bir şifa kaynağı olarak tarçın ve bal karışımı gösteriliyor
Tarçın ve Bal Mucizesinin belirgin bir ast etkisinin olmaması çok büyük bir baht olsa herkes rahaltıkla tüketebilir
Yürek Hastalıkları: Bal ile toz tarçını karıştırın ve kahvaltıda kızarmış ekmekle yiyin Kolesterolü düşürür ve olasılıkla yürek krizini önler Tarçınlı balın düzenli olarak tüketilmesi kalp vuruşlarını güçlendirir Yaşlandıkça atar damarlar ve toplar damarlar esnekliklerini kaybediyor ve tıkanıyor
İdrar Yolu Enfeksiyonu: İki yemek yemek kaşığı toz tarçın ile bir yemek kaşığı balı ılık suya ekleyerek için İdrar yolundaki mikropları öldürür Kim bilebilirdi ama?
Kolesterol: İki yemek kaşığı bal ve üç yemek kaşığı toz tarçın 450 gram dere kolesterol hastasına verildiğinde iki saat içerisinde kandaki kolesterol oranunun %10 azaldığı görüldü Günde üçkez alındığında kronik kolesterol dahi tedavi edilebiliyor
Soğuk Algınlığı: Sık ya da ağır soğuk algınlığı şikayeti olanlar bir kaşık ılık bal çeyrek kaşık toz tarçınla üç gün boyunca birer defa alabilir Bu tedavi birçok kronik öksürüğü ve soğuk algınlığını çare edebilir, sinüsleri temizleyebilir
Boğaz Tahrişi: Tarçınlı balın boğaz ağrısını iyileştirdiği ve boğaz ülserini kökünden kazıdığı söyleniyor Gaz: Hindistan ve Japonya'da yapılan çalışmalar tarçınlı balın midede oluşan gazları önlediğini gösteriyor
Bağışıklık Sistemi: Tarçınlı balın günlük tüketimi bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve vücudu bakteri ile virüs saldırılarından koruyor Balın düzenli tüketimi akyuvarları güçlendirerek bakteriyel ve virütik hastalıklara karşı direnci artırıyor *
Tarçınlı bal karışımı başlı başına bir şifa kaynağıÖzellikle cilt enfeksiyonlaırna çok iyi geldiği bu karışımı rahaltıkla evinizde hazırlayabilirsiniz sorunsuz bir şekilde tüketebilirsiniz hiçbir şekild eyan etkisi bulunmayan bir şifa kaynağıTarçınlı bal tek kelime ile olağanüstü doğal bir ilaç
Bakın tarçınlı bal karışımı nelere iyi gleiyormuş;Kanser hastalığı tedavisinde kullanılıyor,ayrıca kilo vermeye asistan oluyor,kolesterole de çok iyi geliyor yürek hastalıklarından tutunda soğuk algınlığı tedavisinde kullanılan etkili bir şifa kaynağı olarak tarçın ve bal karışımı gösteriliyor
Tarçın ve Bal Mucizesinin belirgin bir ast etkisinin olmaması çok büyük bir baht olsa herkes rahaltıkla tüketebilir
Yürek Hastalıkları: Bal ile toz tarçını karıştırın ve kahvaltıda kızarmış ekmekle yiyin Kolesterolü düşürür ve olasılıkla yürek krizini önler Tarçınlı balın düzenli olarak tüketilmesi kalp vuruşlarını güçlendirir Yaşlandıkça atar damarlar ve toplar damarlar esnekliklerini kaybediyor ve tıkanıyor
İdrar Yolu Enfeksiyonu: İki yemek yemek kaşığı toz tarçın ile bir yemek kaşığı balı ılık suya ekleyerek için İdrar yolundaki mikropları öldürür Kim bilebilirdi ama?
Kolesterol: İki yemek kaşığı bal ve üç yemek kaşığı toz tarçın 450 gram dere kolesterol hastasına verildiğinde iki saat içerisinde kandaki kolesterol oranunun %10 azaldığı görüldü Günde üçkez alındığında kronik kolesterol dahi tedavi edilebiliyor
Soğuk Algınlığı: Sık ya da ağır soğuk algınlığı şikayeti olanlar bir kaşık ılık bal çeyrek kaşık toz tarçınla üç gün boyunca birer defa alabilir Bu tedavi birçok kronik öksürüğü ve soğuk algınlığını çare edebilir, sinüsleri temizleyebilir
Boğaz Tahrişi: Tarçınlı balın boğaz ağrısını iyileştirdiği ve boğaz ülserini kökünden kazıdığı söyleniyor Gaz: Hindistan ve Japonya'da yapılan çalışmalar tarçınlı balın midede oluşan gazları önlediğini gösteriyor
Bağışıklık Sistemi: Tarçınlı balın günlük tüketimi bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve vücudu bakteri ile virüs saldırılarından koruyor Balın düzenli tüketimi akyuvarları güçlendirerek bakteriyel ve virütik hastalıklara karşı direnci artırıyor *