![tarhana-corbasi.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/04/05/tarhana-corbasi.jpg)
Tarhana Çorbası Tanımı İçin Gereçler
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı tarhana
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı nane
- 6 su bardağı su
- Karabiber, tuz(pul biber isteğe göre)
- Kaşar peyniri ve etimek
Tarhana Çorbası Tanımı Yapılışı
- Yağı, tarhanayı, salçayı, naneyi ve baharatları ekleyin .
- Biraz kavurun suyu ekleyin ve pişirin.
- Fokurdamaya başladığı andan sonra 5 dk daha karıştırın ve altını kapatın.
- Tabağa aldıktan sonra kaşarı ekleyin ve etimeği koyun. Afiyet olsun????.