Tarhana Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 4 yemek kaşığı mesken imali tarhana
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 6 su bardağı sıcak su
- 1 tatlı kaşığı tuz ve kırmızı pul biber
- 1 yemek kaşığı dolu kuru nane
Tarhana Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba sevgili dostlar size çok lezzettli bir çorba tanımı birinci olarak.
- Tereyağını eritip içine nane, pul biber, salça ve tarhanayı güzelce kavuralım.
- Sonra yavaş yavaş sıcak suyu ekleyip çırpma teliyle karıştıralımki topaklanmasın.
- Tuzunu da atıp orta ateşte on beş dakika kaynatalım suyu az gelirse ekliyebilirsiniz şimdiden herkese afiyet olsun.