Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet

Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet
0
102

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80

Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı toz tarhana
  • Çok az tuz,baharatlar
  • 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Arasına:
  • 1 dilim peynir (ben yarım dilim kaşar, yarım dilim beyaz peynir kullandım)

Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta,tarhana,tuz ve baharatları bir kasede çırpalım.
  2. Yağladığımız ve ısıttığımız tavaya aktaralım önlü gerili kısık ateşte pişirelim.
  3. Daha sonra ortasına peynir dilimleri sıralayıp rulo formunda saralım ve dilimleyelim. Çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun :).
Not 1 : sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, değerli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyenesengul” paylaşıyorum:) not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler ️.

Tarhanalı Vitaminli Çok Lezzetli Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yulaflı Çıtır Omlet Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesiTuz,baharatlar1 tatlı kaşığı sıvı yağ Arasına: 1 dilim kaşar peynir Yulaflı Çıtır Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtayı tuz ve baharatları bir kasede çırpalım. Yağladığımız ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Dereotlu Harikulade Lezzetli Tavada Tost Tanımı İçin Malzemeler 1 avuç dereotu1 tatlı kaşığı organik tereyağı1 diş sarımsak (isteğe bağlı)1 küçük dilim kaşar peyniri1 dilim beyaz peynir2 dilim tam buğday yahut çavdarlı ekmek Dereotlu Harikulade Lezzetli Tavada Tost Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
En Lezzetli Kış Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1-2 yemek kaşığı nar taneleri1 tatlı kaşığı nar ekşisiÇeyrek limonun suyuTuz,sumak,karabiber,kimyon1 tatlı kaşığı zeytin yağı En Lezzetli Kış Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sebzeler buharda haşlayalım. Ben aparat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Sağlıklı Lezzetli Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler 1 deste reyhan1 lt su1 çay kaşığı limon tuzu3-4 yemek kaşığı dolusu bal (damak tadınıza nazaran arttırabilirsiniz) Sağlıklı Lezzetli Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Reyhanları yıkayıp 1 litre su ve limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Bebeklere Tarhanalı Patatesli Omlet (Vitamin Deposu) Tanımı İçin Gereçler 1 adet yumurta(1 yaş altı sarısı)Yarım patates(küçük boy)2 çay kaşığı tarhana Bebeklere Tarhanalı Patatesli Omlet (Vitamin Deposu) Tanımı Yapılışı Patatesi küçük küçük doğrayıp 5 dakika haşlıyoruz. Öbür tarafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt