elektronikci
FD Üye

Tart Kabında Pratik Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 2 adet yumurta
- 1.5 çay bardağına yakın şeker
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 2 çay bardağı un
- 1 çay bardağı süt
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 2 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı un (tepeleme olmasın)
- 1 çay bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı margarin
- Dekor beyaz çikolata sos
- Kek içi
Tart Kabında Pratik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kek gereçlerini sırasıyla yeterlice çırpalım.
- Kek kalıbımızı margarin yada tereyağla yağlayıp harcımızı koyup 170-180 derece fırında pişirelim.
- Muhallebi için gereçlerimizi yağ ve vanilya hariç tencereye koyup, kaynayıncaya kadar karıştıralım.
- Kaynamaya başlayınca yağımızı ve vanilyayı ekleyip 1-2 dakika süratli hızlı karıştırarak pişirelim.
- Kek pisince içinden hafif sıyırarak keklerden alalım süslemek için.
- Muhallebiyi orta boşluğuna üstüne de kek kırıntılarımızı koyalım farklı biçimlerle de süsleyebilirsiniz Muhallebiyi kakaosuz da yapabilirsiniz afiyet olsun????????????.