Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tart Kalıbında Vanilya Pudingli Kemalpaşa Tatlısı

Tart Kalıbında Vanilya Pudingli Kemalpaşa Tatlısı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Tart Kalıbında Vanilya Pudingli Kemalpaşa Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

• 1 paket Dr. Oetker vanilyalı puding
  • 3,5 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı Dr. Oetker nişasta
Tatlı kısmı için :
  • 1 paket büyük uzunluk kemalpaşa tatlısı

Tart Kalıbında Vanilya Pudingli Kemalpaşa Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tatlıları paketindeki üzerindeki şerbete nazaran haşladım.
  2. Bir tabağa soğuması için aldım.
  3. Tencereye sütü ve pudingi koyalım .
  4. Nişastayı ekleyelim ,karıştıra karıştıra koyu kıvamda pişirelim.
  5. Tart kalıbına streç koyalım ,şerbeti süzerek tatlıları kalıba dizelim.
  6. Üzerine pudingi yayalım, bir gece buzdolabında bekletelim.
  7. Ertesi gün zıt çevirerek servis tabağına alalım, isteğe nazaran süsleyelim afiyet olsun.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.

Tart Kalıbında Vanilya Pudingli Kemalpaşa Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Pudingli Islak Kekli Tart Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta1 çay bardağı toz şeker1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı süt2 yemek kaşığı kakao tozu2 çay bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu Islatmak için 1 paket nescafe1 çay bardağı süt Üzerine 1 paket Dr. Oetker kakaolu puding...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Kakaolu Pudingli Portakallı Tart Pasta Tanımı İçin Malzemeler Keki için 3 adet yumurta1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı yoğurt1 çay bardağı toz şeker1 adet portakalın kabuğunun rendesi ve suyu1,5 su bardağı un1 paket Dr. Oetker vanilya1 paket Dr. Oetker kabartma tozu Orta kısmına 1 paket Dr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kakaolu Pudingli Tart Kek Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta1 çay bardağı süt1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı şeker1 paket kabartma tozu1 paket vanilya1.5 su bardağı un Sosu için Dr. Oetker kakaolu puding Kakaolu Pudingli Tart Kek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Dr. Oetker Çilekli Pudingli Bardak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler 1 paket Dr. Oetker çilekli puding (500 ml)2 su bardağı süt Süslemesi için; ÇilekFile antep fıstığıHindistan cevizi Dr. Oetker Çilekli Pudingli Bardak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Pudingi pişirin. Su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Meyve Soslu Tart Tanımı İçin Malzemeler Meyve soslu kek2 adet yumurta1 çay bardağı tozşeker1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı süt1 paket kabartma tozu1 paket vanilyaAldığı kadar un (Ben yaklaşık 2 çay bardağı kadar kullandım) Üzeri için; 1 paket Dr. Oetker vanilyalı puding3.5 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,515Konular
981,003Mesajlar
30,815Kullanıcılar
FearixaSon üye
Üst Alt