bilgisayarci
FD Üye
Tart Kalıbında Vanilya Pudingli Kemalpaşa Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket Dr. Oetker vanilyalı puding
- 3,5 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı Dr. Oetker nişasta
- 1 paket büyük uzunluk kemalpaşa tatlısı
Tart Kalıbında Vanilya Pudingli Kemalpaşa Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tatlıları paketindeki üzerindeki şerbete nazaran haşladım.
- Bir tabağa soğuması için aldım.
- Tencereye sütü ve pudingi koyalım .
- Nişastayı ekleyelim ,karıştıra karıştıra koyu kıvamda pişirelim.
- Tart kalıbına streç koyalım ,şerbeti süzerek tatlıları kalıba dizelim.
- Üzerine pudingi yayalım, bir gece buzdolabında bekletelim.
- Ertesi gün zıt çevirerek servis tabağına alalım, isteğe nazaran süsleyelim afiyet olsun.
Tart Kalıbında Vanilya Pudingli Kemalpaşa Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı