Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tartolet

Tartolet
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tartolet-1.jpg

Tartolet Tanımı İçin Gereçler

  • 125 gram margarin
  • 3 yumurta sarısı
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Un
Kreması İçin
  • 7 kaşık şeker
  • 2,5 su bardağı süt
  • 3 kaşık un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket krem şanti
  • 1 yemek kaşığı tereyağı (pişince)
Üzeri İçin
  • Mevsim meyveleri
  • Jöle

Tartolet Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Oda sıcaklığındaki margarinimizi düzgünce ezelim. Yumurta mızı ve pudra şekerimizi ekleyelim sonrasında kalan gereçleri de ekleyerek yoğuralım.
  2. Unumuzu denetimli, kulak göğsü kıvamında olacak biçimde ekleyelim ve biraz dinlendirelim. Hamurumuzu 4 e bölelim ve merdane yardımıyla 3 mm incelikte açalım.
  3. Kesme aparatı yada su bardağı yardımıyla daireler oluşturalım. Tart pişirme kabını margarin le hafif yağlayıp, hamurumuzu koyalım ve çatal ile delikler oluşturalım.
  4. 170 derece fırında 15 dakika (fırına nazaran değişiklik gösterir. ) pişirelim. Bu sırada kremamızı pişirelim. Artık en zevkli kısmına geldik????????????
  5. Soğuyan tart kurabiyelerine kaşık yardımıyla kremamızı ekleyelim istediğimiz mevsim meyveleri ile süsleyelim. Jölemizi biraz su yardımıyla incelterek meyvelerimizin üstü kararmasın diye sürelim. Afiyet olsunnn????♥️????
 

Similar threads

Tartolet (Döküm Kalıpta) Tanımı İçin Materyaller Tart kısmı için 150 gram oda sıcaklığında tereyağYarım su bardağı toz şeker1 adet yumurta1 paket vanilyaAldığı kadar un kulak göğsü kıvamından bir tık daha sert hamur Kreması için 2 su bardağı süt1 yumurta sarısıYarım su bardağı şeker1,5 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Görünümü Ve Tadıyla Enfes Küçük Tartoletler Tanımı İçin Materyaller Hamuru için; 60 gram oda sıcaklığında tereyağYarım çay bardağı pudra şekeri1 adet yumurtaYarım çay kaşığı tarçın (Sevmeyen eklemeyebilir)1 su bardağı un (Gerekirse 1,2 yemek kaşığı daha ek edilebilir) Kreması için; 3 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Meyveli Tartolet (Videolu) Tanımı İçin Gereçler Hamuru için: 1,5 su bardağı un1/2 (yarım) çay bardağı pudra şekeri60 gram margarin yada tereyağı1 yumurta1 paket vanilya Kreması için: 2 su bardağı süt2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta4 yemek kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı vanilya50 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Çikolatalı Tartolet Tanımı İçin Materyaller 1 paket oda sıcaklığın da tereyağ yada margarinYarım su bardağından bir parmak fazla pudra şekeri2 yemek kaşığı kakao2 adet yumurta sarısı1 paket vanilya3 su bardağı un yinede denetimli koyun Üzeri için; 3 su bardağı süt3 yemek kaşığı un4 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Küçük Tartolet Tanımı İçin Gereçler 100 gram tereyağ (Oda sıcaklığında)3 yemek kaşığı pudra şekeri1 adet yumurta2 su bardağından 1 parmak eksik un1 paket vanilya Kreması İçin 500 ml süt2 yumurta sarısı2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta1 çay bardağı şeker1 yemek kaşığı tereyağ1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt