Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tas kebabı nasıl pişirilir tarifi

Tas kebabı nasıl pişirilir tarifi
0
77

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
85
Puan
48
F-D Coin
0
Tas kebabı tarifi

Tas Kebabı Malzemeler:

½ su bardağı sıvı yağ
4 – 5 adet defne yaprağı
4 diş sarımsak
2 corba kaşığı domates salcası
1 tutam toz et bulyon
1 tutam kekik
3 corba kaşığı un
Su
1 tutam tuz
1 baş soyulmuş soğan
500 gr kuşbaşı dana bonfile

ALT :wwwupluploadsbilgisitennettaskebabitar2830bilgisitennettaskebabitar2830ALT


Tas Kebabı Hazırlanışı:
Bir tencerede yağı kızdırın, icine defne yapraklarını, ince ince doğradığınız sarımsakları, domates salcasını atarak kavurun Toz et bulyon, kekik atarak karıştırın Unu ekleyin Su ve tuzu ekleyip karıştırın Bir baş soyulmuş soğanı ekleyip karıştırmaya devam edin Eti ekleyin ve karıştırın ve kaynamaya bırakın Yaklaşık 20 dakika piştikten sonra yemeğimiz servise hazır Afiyet olsun
 
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt