Tas kebabı tarifi
Tas Kebabı Malzemeler:
½ su bardağı sıvı yağ
4 – 5 adet defne yaprağı
4 diş sarımsak
2 corba kaşığı domates salcası
1 tutam toz et bulyon
1 tutam kekik
3 corba kaşığı un
Su
1 tutam tuz
1 baş soyulmuş soğan
500 gr kuşbaşı dana bonfile
ALT :wwwupluploadsbilgisitennettaskebabitar2830bilgisitennettaskebabitar2830ALT
Tas Kebabı Hazırlanışı:
Bir tencerede yağı kızdırın, icine defne yapraklarını, ince ince doğradığınız sarımsakları, domates salcasını atarak kavurun Toz et bulyon, kekik atarak karıştırın Unu ekleyin Su ve tuzu ekleyip karıştırın Bir baş soyulmuş soğanı ekleyip karıştırmaya devam edin Eti ekleyin ve karıştırın ve kaynamaya bırakın Yaklaşık 20 dakika piştikten sonra yemeğimiz servise hazır Afiyet olsun
Tas Kebabı Malzemeler:
½ su bardağı sıvı yağ
4 – 5 adet defne yaprağı
4 diş sarımsak
2 corba kaşığı domates salcası
1 tutam toz et bulyon
1 tutam kekik
3 corba kaşığı un
Su
1 tutam tuz
1 baş soyulmuş soğan
500 gr kuşbaşı dana bonfile
ALT :wwwupluploadsbilgisitennettaskebabitar2830bilgisitennettaskebabitar2830ALT
Tas Kebabı Hazırlanışı:
Bir tencerede yağı kızdırın, icine defne yapraklarını, ince ince doğradığınız sarımsakları, domates salcasını atarak kavurun Toz et bulyon, kekik atarak karıştırın Unu ekleyin Su ve tuzu ekleyip karıştırın Bir baş soyulmuş soğanı ekleyip karıştırmaya devam edin Eti ekleyin ve karıştırın ve kaynamaya bırakın Yaklaşık 20 dakika piştikten sonra yemeğimiz servise hazır Afiyet olsun