Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tas Kebabı (Orijinal Tarif)

Tas Kebabı (Orijinal Tarif)
0
32

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
tas-kebabi-orijinal-tarif.jpg

Tas Kebabı (Orijinal Tarif) Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gr kuşbaşı
  • 1 adet soğan
  • 2-3 diş sarımsak
  • Sıvı yağ
  • Yarım tatlı kaşığı margarin
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 adet domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Çok az kekik
Kızartmak için;
  • 2-3 adet patates (boyutuna göre)
  • Sıvı yağ

Tas Kebabı (Orijinal Tarif) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Düdüklü tencereye etleri yıkayıp koyun üzerini geçecek kadar su koyup yarım saat kadar pişirin.
  2. Ayrı bir tencereye yağları ve soğanı koyup kavurun ardından doğranmış domates ve sarımsağın ekleyip kapağını kapatın.Hafifçe kavurun.
  3. Eti, tuzu ve baharatları atın karıştırın.
  4. 1 su bardağı kadar sıcak su ilave edip karıştırın kapağını kapatın.5 dk kadar pişirin.
  5. Ayrı bir kızartma tenceresine küp doğranmış patatesleri yıkayıp süzdükten sonra kızartın .
  6. Kızaran patatesleri çıkarıp yemeğin içine koyun karıştırın .
  7. Ocağın altını kapatın, yeterince dinlendikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz ????.
Tas Kebabı (Orijinal Tarif) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,184Mesajlar
30,118Kullanıcılar
frozen2323Son üye
Üst Alt