Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tas Kebabı

Tas Kebabı
0
26

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tas-kebabi.jpg

Tas Kebabı Tanımı İçin Materyaller

  • 300 gram dana kuşbaşı
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 adet patates ( İsteğe bağlı )
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3 su bardağı su

Tas Kebabı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Düdüklü tenceremize zeytinyağımızı alalım üzerine etlerimizi ekleyelim suyunu bırakana kadar kavuralım suyunu çekene kadar kavurmaya devam edelim.
  2. Daha sonra salçayı ekleyelim biraz da o denli kavuralım üzerine 3 su bardağı suyu ekleyelim tuzunu da ekleyip yaklaşık 35-40 dakika düdüklü tencere de pişirelim ( Düdüklünüze nazaran mühlet azalıp uzayabilir denetimli pişirelim )
  3. Düdüklüde pişen yemeğimizi bir tencereye aktaralım patateslerimizi küp küp doğrayalım biraz sert kalacak formda kızartalım.
  4. Tencereye ekleyelim biraz da bu formda pişirelim deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ????
 
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt