Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tas Kebabı

Tas Kebabı

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
tas-kebabi.jpg

Tas Kebabı Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg tas kebaplık dana eti
  • 5 adet köy biberi
  • 1 baş kuru soğan
  • 2 adet domates
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • 3 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • İç yağı

Tas Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etleri üzerini su geçecek kadar ekleyip düdüklü tencerede 20 dk haşlayıp süzdüm.
  2. Kuru soğanı yemeklik doğrayıp yağda kavurdum.
  3. Yemeklik doğradığım biberleri ekleyip kavurmaya devam ettim.
  4. Küp doğradığım domatesi ekleyip suyunu çekene kadar pişirdim.
  5. Salçayı ekleyip kavurdum.
  6. Etleri ve baharatları ekleyip bir kaç cins karıştırdım.
  7. Haşladığım etin suyunu ekleyip ( üzerini çok az geçecek şekilde) pişirdim. Sıhhat afiyet olsun ????.
Tas Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt