Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tas Kebabı

Tas Kebabı

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
tas-kebabi.jpg

Tas Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 2 adet patates
  • 15 adet arpacık soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 adet biber
  • 2 domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Pulbiber
  • Kekik
  • 1 yemek kaşığı domates salçası

Tas Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle büyük küpler halinde doğradığımız patatesleri kızartıp kenara koyalım.
  2. Sonra kuşbaşı etleri azcık yağ ve yarım çay bardağı şu ile tencereye koy. Suyunu salıp çeksin.
  3. Başka bir tencerede soğanı ve biberi yağda kavuralım.
  4. Rendelenmiş sarımsak ve rendelenmiş domatesi salçayı ve baharatları ekleyip kavurmaya devam edelim.
  5. Üzerine biraz sıcak şu ekleyip pişen etleri ekleyelim. Biraz sosuyla pişsin.
  6. En son olarak kızarmış patatesleride ekleyelim bir 5 dakika daha kaynasın.
  7. Suyu azaldıysa biraz ekleme yapabilirsiniz. Servise hazır. Afiyet olsun.
Tas Kebabı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt