Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tas Kebabı

Tas Kebabı
0
55

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Tas Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg.dana kuşbaşı et
  • 1 baş kuru soğan
  • 3 adet sivri biber
  • 1 yemek kaşığı domates püresi
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Tas Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle dana kuşbaşı et güzelce yıkanır. Kanlı suyundan süzülür.
  2. Düdüklü tencerede üzerine geçene kadar su ek edip dakikasına nazaran pişirilir.Benim 15 dk pişti.
  3. Diğer tarafta yemeklik doğranmış soğanı iri iri doğranmış sivri yeşil biberleri, zeytinyağında pembeleştirilir,domates püresi ve salçayı da ekleyip bir kaç tıp daha karıştırılır.
  4. Haşlanmış etleri ve gereğince suyundan ek edilir en son tuzunu da ekleyip 10 dk daha orta ateşte pişirilir.
Lokum kıvamında taş kebabımız hazır afiyet olsun ????????????.

Tas Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt