Tatlı Kurabiye Bisküvi Üzere İncecik Kıyır Kıyır Tanımı İçin Gereçler
- Yarım paket margarin (oda ısısında)
- 1 su bardağı nişasta
- 1 kabartma tozu
- 1su bardağı pudra şekeri
- Aldığı kadar un
- Toz şeker
Tatlı Kurabiye Bisküvi Üzere İncecik Kıyır Kıyır Tanımı Yapılışı
- Margarin ve pudranı yoğurun nişastasını kabartma tozunu ekleyip yoğurun.
- Unu azar azar katıp ele yapışmayan yumuşak hamur yapın iki buzdolabı poşeti ortasında hamuru merdane ile yarım cm üzere incecik açın kurabiye kalıbı ile kesin.
- Çatalla iz yapın, yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin, üzerine elinizle şeker serpin.
- 180 derece orta rafta fansız ayarda denetimli 10 yahut 12 dakika pişirin.
- Çok dikkatli olun çabuk pişiyor fırının başından ayrılmayın.