Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tatlı Pankek

Tatlı Pankek
0
33

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
tatli-pankek-7.jpg

Tatlı Pankek Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet yumurta
  • Yarım su bardağı
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket vanilin
  • 1 paket hamur kabartma tozu
  • 1 su bardağı süt

Tatlı Pankek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yumurta ve şekeri güzelce çırpalım.
  2. Başka tüm gereçleri ek edip güzelce çırpmaya devam edelim.
  3. Tavanıza 1 tatlı kaşığı dökün ve fırçayla tavaya yayın (Bir kez sadece)
  4. Kepçeyle döktüğünüz harcınızı artlı önlü çevirerek pişirin.
Not: Tavaya hamuru dökeceğiniz vakit ocaktan alıp, hamuru dökün. Sonra ocağa koyun. Krep yaparken de bu püf noktasını unutmayın. Yoksa hamuru birinci koyduğunuzda pişmeye başlıyor. Ama hamurların hepsini dökerseniz ve sonradan ocağa koyarsanız, hepsi birebir anda pişer ????.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt