Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tava Böreği (Su Böreği Tadında)

Tava Böreği (Su Böreği Tadında)
0
49

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
tava-boregi-su-boregi-tadinda.jpg

Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tanımı İçin Gereçler

• 5 adet yufka
  • 1 yemek kaşığı margarin (tavaya sürmek için )
İç harcı:
  • Peynir
  • Maydanoz

Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle iç harcını dilediğiniz peynirle hazırlayabilirsiniz ben tam yağlı beyaz peynir kullandım.
  2. Daha sonra tavamızı yağlayıp bir adet yufkayı tek kesim halinde tavaya seriyoruz.
  3. Kalan yufkaları katlayıp ince uzun şeritler halinde kesiyoruz.
  4. Ben 5 adet yufka kullandım biraz kalın oldu siz bunu 3 adet yufkaya düşürebilirsiniz.
  5. Kestiğimiz yufkalardan biraz tavaya alıp üzerine peynir bir kat daha yufka yeniden peynir bu türlü kat kat yapıyoruz.
  6. En son en alttaki yufkamızı alttan üste gerçek katlayıp böreğimizi tamamlıyoruz.
  7. Bilhassa kısık ateşte altı nar üzere kızarana kadar pişiriyoruz.
  8. Daha sonra bir tabak yardımıyla karşıtını çevirip tıpkı biçimde kızarana kadar pişiriyoruz. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun. ????????.

Similar threads

Su Böreği Tadında Tava Böreği Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yufka1 yumurta1 su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı margarin İç harç Tel peynir – bir tutam maydanoz (isteğe nazaran rendelenmiş kaşar peyniri ekleyebilirsiniz ) Su Böreği Tadında Tava Böreği Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
10 Dakikada Su Böreği Tadında Tava Böreği (Videolu) Tanımı İçin Materyaller Merhabalar bugün sizlere çok pratik ve lezzetli bir börek tanımıyla geldim ister kahvaltılarınıza ister 5 çaylarınıza çok yakışacak lezzetli bir tanım kesinlikle deneyin 1 çay bardağı süt1 çay bardağı sıvı yağ1 şişe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
2 Yufka İle Su Böreği Tadında Tava Böreği Tarifi İçin Malzemeler 2 adet günlük yufka1 adet yumurta2 yemek kaşığı yoğurtYarım çay bardağı sıvı yağ İçi için 1 çorba kasesi rendelenmiş peynir (Dilediğiniz peyniri kullanabilirsiniz)Yarım demet maydanozTuz (Miktarı peynirin tuzuna göre değişebilir)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Kahvaltıya Su Böreği Tadında Nefis Tava Böreği 3 Yufkadan Tanımı İçin Gereçler 3 yufka1 çay bardağı süt2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı, (çok kural değil olursa hoş oluyor)Yarım çay bardağı sıvı yağı(tereyağı kullanılırsa azaltılır)1 şişe sade soda İç harcı için; Beyaz peynir (1su bardağı kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka1 su bardağı süt1 tane yumurtaYarım çay bardağı sıvıyağ İçine; LorMaydanoz ( ben bu sefer kullanmadım) Tava Böreği (Su Böreği Tadında) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Teflon tavayı 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt