Tava Böreği Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet çiğköftelik yufka
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı süt
- 1 adet yumurta
- Peynir
Tava Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavaya 2 yemek kaşığı sıvı yağ dökün.
- Sosu için tüm materyalleri çırpın.
- Ardından tavaya bir adet yufka koyun üzerine sostan dökün.
- Tekrar bir yufka daha koyun sostan dökün ve peynir serpin.
- Üzerine bir tane daha yufka koyun yeniden sostan dökün ve peynir serpin.
- Üzerine yufka koyup sostan dökün. Tekrar yufka koyun kalan sosu üzerine dökün.
- Orta ateşte pişirin.
- Arada alt üst edin yanmasın.Afiyet olsun.