Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tava Tarifi

Tava Tarifi
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tava-tarifi.jpg

Tava Tanımı İçin Materyaller

  • 700 gram kuzu pirzola
  • 1 büyük kuru soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 3 kapya biber
  • 3 yeşil biber
  • 3 büyük domates
  • Tuz
  • Pul biber
  • Reyhan
  • Tereyağ
  • 1 buçuk su bardağı su

Tava Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak borcamı sıvı yağ ile yağlayıp etleri diziyoruz.
  2. Üzerine tuz ve kuru reyhan serpelim.
  3. Daha sonra kuru soğan ve sarımsakları doğrayıp ekliyoruz.
  4. Üzerine sırasıyla kapya, yeşil biber ve en üste domatesleri dilimliyoruz.
  5. Son olarak tuz, pul biber, reyhan ve tereyağını ek edip 1 buçuk su bardağı su ekliyoruz.
  6. Folyo ile kapatıp 250 derece fırında fanlı ve alt üst ayarda 40 dk pişiriyoruz.
  7. 40 dk pişirdikten sonra folyoyu açıp üzeri kızarana kadar bekliyoruz.
Not: hem pratik bi o kadar da lezzetli tava tanımımı denemenizi tavsiye ediyorum.

İsteğe nazaran dana bonfile yahut tavuk pirzola ile de yapılabilir.

Afiyet olsun ????????????.
 
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt