![tavada-balik-buglama.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/12/06/tavada-balik-buglama.jpg)
Tavada Balık Buğlama Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet soğan
- 1 adet patates
- 2 adet palamut balığı
- 1 adet limon
- 2 adet defne yaprağı
- 1 tutam maydanoz
- 1 bardak su 250 ml
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı yada sıvı yağ
- İsteğe bağlı pul biber
Tavada Balık Buğlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak tavayı yağlayalım ve dilimlenmiş soğanları dizelim.
- Üstüne patatesleri dizelim.
- Sonrasında balıkları sıralayalım.
- Üzerine parça parça tereyağı koyalım ve limonları dizelim.
- 1 bardak su ve salçayı karıştırın ve üzerine dökün.
- Defne yaprağı ve baharatları ilave edin.
- Kaynayınca altını kısın ve pişmeye bırakın.
- Tencerenin kapağını kapatın.