Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavada Dana Şiş Ciğer

Tavada Dana Şiş Ciğer
0
43

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
tavada-dana-sis-ciger.jpg

Tavada Dana Şiş Ciğer Tarifi İçin Malzemeler

• 500 gram dana ciğeri
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı isot
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 tane kırmızıbiber
  • 2 tane yeşilbiber

Tavada Dana Şiş Ciğer Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle baharatlarımızı ve zeytinyağımızı karıştıralım.
  2. Zarını çıkardığımız ciğerimizi kuşbaşından bira daha küçük doğrayalım.
  3. Zeytinyağılı baharatlı karışımın içine döküp 1 saat kadar dolapta bekletelim.
  4. Şişlerimize ciğerlerimizi biberlerimizi geçirelim.
  5. Tavamıza şişlerimizi sıralayalım.
  6. Üzerine biraz zeytinyağ tereyağını koyup çok yüksek ateş olmasın orta ateşte kapağını kapatıp ara sıra çevirerek pişirelim.
  7. Ara sıra kaşıkla tavadaki yağdan alıp şişlerimizin üstüne gezdirelim.
Not: ben Lavaşımı kendim yaptım sayfamda Lavaş Tarifi var yapmak isteyen ordan bakabilirsiniz.

Tavada Dana Şiş Ciğer Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ciğer Şiş Tarifi İçin Malzemeler Yarım kg kıyma dana ciğer200 kg iç yağı1 tatlı kaşığı karbonat1 su bardağı süt1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber Lavaşı için; 1 su bardağı su1,5 çay kaşığı tuzAldığı kadar un Soğuyan salatası için; 3 adet kuru soğan1 çay kaşığı tuz1 tatlı kaşığı sumak1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Tavada Mangal Tadında Ciğer Şiş (Lokum Kıvamında) Malzemeler 250 gram dana ciğer 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı süt 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı Pul biber 1 çay kaşığı toz kırmızı biber Karabiber Tuz Yapılışı Dana ciğerimizin zarını soyup kuşbaşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Fırında Şiş Kebap Tanımı İçin Malzemeler 500 gram dana kıyma2 adet orta uzunluk soğan2 adet kapya kırmızı biber1 tatlı kaşığı tuz3 çay kaşığı pul biber ve kırmızı toz biber2 çay kaşığı karabiber (dilerseniz isotta ekleyebilirsiniz ben azcık ekledim çok daha hoş oldu)Dilediğiniz kadar yeşil biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Anam Babam Yöntemi Ciğer Sote Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo dana ciğeri (Kuşbaşı doğranmış, isteğinize nazaran kuzu ciğeri de olur )1 tane kuru soğan (Yemeklik doğranmış)3 diş sarımsak (Soyulup rendelenmiş)3 tane yeşil biber (Küçük doğranmış)2 tane domates (Kabuğu soyulup küçük doğranmış)1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Resimli İtalyan Usulu Dana Ciğer tarifi İtalyan Usulu Dana Ciğer nasıl yapılır 750 gr dana ciğeri 125 gr tereyağı 2 adet arpacık soğanı (ince kıyılmış) 2 cay kaşığı sarımsak sos 6 taze soğan (ince kıyılmış) 125 gr mantar (yıkanıp dilimlenmiş) 500 gr domates (kabukları soyulmuş) 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt