Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavada Kolay Su Böreği

Tavada Kolay Su Böreği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tavada Kolay Su Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*4 yufka
*1 bardak süt
*1 yumurta
*2 kasık yoğurt

Peynir kızartmak İçin;

*2 kaşık sıvı yağ

Tavada Kolay Su Böreği Tarifi Yapılışı Bir bütün yufkayı tavaya seriyoruz Kalan 3 yufkayı şeritler halinde ince kesiyoruz Sonra kestiğimiz yufkalarda koyup hazırladığımız yoğurt, süt, yumurta karışımını aralara döküyorum Orta kata peynir koyup üzerine yine aynı şekilde yufka yayıyorum Bu şekilde yapıp üzerine son etrafında kalan yufkaları kapatıp kısık ateşte az yağ ile kızartıyorum

*

Similar threads

Tavada Su Böreği Tarifi İçin Malzemeler *4 tane yufka *1 su bardağı süt *1 şişe soda *1 yumurta *1 çay bardağı sıvı yağ *Peynir *Maydanoz Tavada Su Böreği Tarifi Yapılışı Yufka nın bir tanesini tavayı yağladıktan sonra seriyoruz Fazlalık kısımları dışta kalsın çünkü en son onu üste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Tavada Börek (Su Böreği Tadında) Tarifi İçin Malzemeler *5 adet yufka Sosu için: *1 su bardağı süt *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 adet yumurta İçi malzemesi: *150 gr peynir Tavada Börek (Su Böreği Tadında) Tarifi Yapılışı Yanmaz tavaya ilk yufkayı serelim İkinci kata yufkaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Peynirli Börek ( Su Böreği Tadında) Tarifi İçin Malzemeler *5li hazır yufka *1 kalıp beyaz peynir veya lor peynir ( ben ikisini de kullandım ) *Yarım demet maydanoz *1 su bardağı sıvı yağ Sos için; *2 yemek kaşığı tereyağı veya margarin *1 su bardağı süt *2 yumurta *1 şişe soda (...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Yumuşacık Su Böreği Tadında Tarifi İçin Malzemeler *5 adet hazır yufka İç harcı için: *1 adet soğan *Biraz maydanoz *Beyaz peynir *Birazda kaşar peynir *Karabiber Sosu için: *3 su bardağı süt *1 yumurta *1 çay bardağı zeytinyağı Üzeri için: *Çörekotu ya da susam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Tavada Yalancı Su Böreği Tarifi İçin Malzemeler *3 tane yufka İç; *1 tane konserve kırmızı biber *2 tane patlıcan Sos; *1 tane soda *1 su bardağı süt *1 su bardağı sıvı yağ *Tuz Tavada Yalancı Su Böreği Tarifi Yapılışı Soda, yağ ve sütü derin bir kasede birleştiriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt