Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavada Lavaş Tost

Tavada Lavaş Tost

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94

Tavada Lavaş Tost Tanımı İçin Malzemeler

• 2 lavaş
  • 1 yumurta
  • İsteğe bağlı sucuk, sosis, salam, pastırma
  • Artan peynirler her çeşit olur
  • Tavayı yağlamak için biraz tereyağ

Tavada Lavaş Tost Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İç malzemeyi tavaya istediğiniz kadar yerleştirin biraz kızartın.
  2. Üzerine yumurtayı kırın.
  3. Hafif suluyken lavaşın birini üstüne kapatın düzgünce bastırın lavaş yapışsın 1/2 dk sonra aykırı çevirip.
  4. Peynirleri üstüne serpin ve öbür lavaşı üstüne kapatın iki tarafı da kızarana kadar pişirin.
  5. İsterseniz harcına domates biber de ekleyebilirsiniz.
  6. Çayın yanında her saatte yiyebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Tavada Lavaş Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Meşhur Tavada Lavaş Tost Tanımı (Videolu) İçin Materyaller 1 paket lavaşRendelenmiş kaşar peyniriDilimli sucukGereçleri dahada zenginleştirebilirsiniz???????? Meşhur Tavada Lavaş Tost Tanımı (Videolu) Yapılışı 1 tane lavaşı serip rende kaşar peynirini serpiyoruz . Sucuk dizip 1 lavaş daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Tavada Lavaş Tost Tarifi İçin Malzemeler 1 paket hazır lavaşSalam, kaşar peyniri, zeytin2 adet yumurta2 yemek kaşığı sütTuz, karabiber, isteğe bağlı maydanoz Tavada Lavaş Tost Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kahvaltı sofraları için hem göze hem mideye hitap eden bir tarif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Tavada Peynirli Lavaş Tost Tarifi İcin Malzemeler *2 adet lavaş *Kaşar peyniri (Ben beyaz peynirde ekledim) *Tereyağ Tavada Peynirli Lavaş Tost Tarifi Yapılışı 1 *Lavaşımızın icine sığabileceği tavamızı alıp bir parca tereyağla yağlayalım *Uzerine lavaşımızı koyalım *İsterseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı İçin Malzemeler Çay kaşığı tereyağı2 adet yumurta1 adet lavaş (18cm)8 dilim kaşar4 dilim sucuk4 kiraz domates1 tutam maydanoz1 çimdik tuz Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yanmaz tavayı yağlayalım. Tuz ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Tavada Lavaş Pizza Tanımı İçin Malzemeler 2 adet lavaş (Ben aly markasının tam buğday lavaşını kullandım)Rendelenmiş kaşar peyniriÇok ince dilimlenmiş sucukHaşlanmış mısırDilediğiniz gereçler (mantar, salam, zeytin vs.) Pizza sosu için; 1 tatlı kaşığı domates salçasıBiraz suTuzKarabiberKekik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt