Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavada Patates Böreği (Pizza Tadında Kolay Kahvaltılık)

Tavada Patates Böreği (Pizza Tadında Kolay Kahvaltılık)
0
87

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
tavada-patates-boregi-pizza-tadinda-kolay-kahvaltilik.jpg

Tavada Patates Böreği (Pizza Tadında Kolay Kahvaltılık) Tanımı İçin Materyaller

• 4 küçük patates
  • 2 adet yumurta
  • Yarım su bardağı kaşar peyniri
  • Yarım su bardağı sucuk
  • 1 yemek kaşığı dolusu mısır unu
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Karabiber
  • Maydanoz
  • Tuz
Kızartmak için;
  • 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ

Tavada Patates Böreği (Pizza Tadında Kolay Kahvaltılık) Tanımı Yapılışı

1. Patateslerimizi rendeleyip suyunu sıkalım.
  2. Derin bir kasede yumurtalarımızı çırparak üzerine patates, rende kaşar peyniri, incecik doğranmış sucuk, maydanoz, mısır unu, sıvı yağ, karabiber ,tuz ekleyip uygunca karıştıralım.
  3. Tavamıza 1-2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ ekleyelim.
  4. Harcımızı 1 cm kalınlığında eşit biçimde tavamıza yayalım. Çok kalın olursa çiğ kalır.
  5. Kenar kısımlarını düzeltelim.
  6. Orta ateşte karşıt yüz yaparak pişirelim.
  7. Fazla yağını süzdürüp servis tabağına alarak dilimleyip servis yapalım. Afiyetle.

Similar threads

Tavada Kahvaltılık Sahurluk Pratik Patates Böreği Tanımı İçin Malzemeler 1 adet orta uzunluk patates1 adet yumurtaYarım küçük çay bardağı süt2 tepeleme yemek kaşığı un1 silme çay kaşığı kabartma tozuTuzBaharatArzuya nazaran beyaz/ kaşar peynirArzuya nazaran maydanoz /dereotu da ekleyebilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kahvaltılık Patates Pizza Tanımı İçin Gereçler 4 orta uzunluk patatesKaşar peyniri (Herhangi eriyen bir peynir de olabilir ben tel peyniri kullandım)4 yemek kaşığı zeytinyağıPulbiberKarabiberTuz Kahvaltılık Patates Pizza Tanımı Yapılışı Birinci evvel patateslerimizi soyup yıkıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Su Böreği Tadında Tavada Börek Tanımı İçin Gereçler 3 adet yufka Sosu 2 adet yumurtaYarım çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı su İç harcı 250 gram lor peyniriİstek edenMaydanoz yahut kaşar peyniri de katılabilir Üzerine 2 yemek kaşığı tereyağı Su Böreği Tadında Tavada Börek Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Pizza Tadında Enfes Kahvaltılık Tanımı (Favorimiz) İçin Malzemeler 2 tane patates1 tane kapya biber1 tane yeşil biberKüçük bir kase minik doğranmış sucukYeteri ölçüde tuz2 tane yumurta1 su bardağı kadar rendelenmiş kaşar peyniriSıvı yağİsteğe nazaran pul biber Pizza Tadında Enfes Kahvaltılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
10 Dakikada Tavada Patates Pizza (Kahvaltılık) Tanımı İçin Materyaller 2 tane patates1 yumurta1 tane yeşil biberYarım kırmızı biberSucuk dilimleriSıvıyağMaydanozKaşar peyniri (ben koyamadım lakin çok yakışıyor)TuzKarabiberKekikNane 10 Dakikada Tavada Patates Pizza (Kahvaltılık) Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt