Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavada Peynirli Fit Pizza

Tavada Peynirli Fit Pizza
0
41

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
tavada-peynirli-fit-pizzapeynirli.jpg

Tavada Peynirli Fit Pizza Tanımı İçin Materyaller

• 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
  • 2 adet yumurta
  • 200 gram kadar süzme beyaz peynir
  • 1 demet kadar dere otu
  • 1 kaşık yoğurt
  • Tuz
  • Pulbiber
  • 1 bardak yulaf unu
  • Üstü için yarım yağlı kaşar ve çörek otu

Tavada Peynirli Fit Pizza Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Peynir, yumurta, yoğurt, tuz, baharatlar ve dere otu karıştırılır üstüne yulaf eklenir ve materyaller karıştırılır.
  2. Hindistan cevizi yağı tavaya dökülerek az ısıtılır.
  3. Karıştırılan materyal ısınan tavaya yayılır.
  4. Ocağın altı kısılır ve tavanın kapağı kapatılır.
  5. Pizzamızın hamurunun altı pişmeye yakın üstüne istediğiniz malzemeyi ekleyebilirsiniz.
  6. Ben kaşar ve çörek otu kullandım lakin zeytin de yakışır.
  7. Tekrar kapağı kapatalım ve peynirler eriyene hamurumuz pişene kadar denetimli biçimde pişirelim.
  8. Tava materyaline nazaran müddet değişeceğinden iki dakikada bir denetim ediniz. Afiyet olsun.

Similar threads

Fit Pizza Tanımı İçin Gereçler 4 adet yumurta2 yemek kaşığı yulaf4 adet mantar2 adet sivri biber1 kase kaşar rendesi7-8 adet zeytin5 kokteyl domates3 büyük dilim sucuk Fit Pizza Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yumurta ve yulaf çırpılır. Az yağlı tavada bir tarafı omlet üzere yavaşça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Peynirli Pizza Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 100 gram tereyağı yahut margarin (Oda sıcaklığında yumuşamış)1 çay bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı sirke1 yemek kaşığı toz şeker1 adet yumurta akı1 tatlı kaşığı biber salçası1 tatlı kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Dereotlu Fit Pizza Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; 1 adet yumurta1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı yoğurt1 çorba kaşığı mavi haşhaş (Olmasa da olur)2 çorba kaşığı yulaf2 tatlı kaşığı domates salçasıAldığı kadar tam buğday unuDereotuKekikTuz İçi için; Kaşar ve zeytin Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
10 Dakikada Tavada Patates Pizza (Kahvaltılık) Tanımı İçin Materyaller 2 tane patates1 yumurta1 tane yeşil biberYarım kırmızı biberSucuk dilimleriSıvıyağMaydanozKaşar peyniri (ben koyamadım lakin çok yakışıyor)TuzKarabiberKekikNane 10 Dakikada Tavada Patates Pizza (Kahvaltılık) Tanımı Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
El Yapımı Pizza (Karışık Ve Peynirli Pizza) Tarifi İçin Malzemeler Hamur için; 3 su bardağı un1/2 (yarım) paket yaş maya1/2 (yarım) tatlı kaşığı toz şeker4 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz Domates sosu için; 4 adet domates2 yemek kaşığı sıvı yağ4 diş sarımsak1 tatlı kaşığı fesleğen1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt