Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tavada Soslu Et

Tavada Soslu Et

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
tavada-soslu-et.jpg

Tavada Soslu Et Tarifi İçin Malzemeler

  • 600 gr et
  • Sıvı yağ
  • Tuz
Sosu
  • Etin suyu
  • 1 çay bardağı crema
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı tozbiber
  • Yarım çay bardağı su

Tavada Soslu Et Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak etlerimizi yıkayalım ve suyunun süzülmesini bekliyelim.
  2. Daha sonra kızgın yağa etlerimizi dizelim ve 1 dakika sonra altını kısarak yavaş yavaş pişmeye bırakalım yaklaşık 45- 50 dakika kısık ateşte pişirelim.
  3. Daha sonra pişmiş etlerimizi başka bir tavaya alalım.
  4. Kalan etin suyunla beraber sosunu yapalım ve tekrar etlerimizi sosun içerisine dizelim ve 2dakıka daha ateşde bırakalım ve altını kapatalım.
  5. Afiyet olsun.Not. Etlerimizi kısık ateşte pişirilmesinin nedeni kendi suyunu cabuk şekilde çekmiyor böylelikle lokum gibi oluyor.
Tavada Soslu Et Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt