Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost

Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost
0
84

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı İçin Malzemeler

• Çay kaşığı tereyağı
  • 2 adet yumurta
  • 1 adet lavaş (18cm)
  • 8 dilim kaşar
  • 4 dilim sucuk
  • 4 kiraz domates
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 çimdik tuz

Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yanmaz tavayı yağlayalım.
  2. Tuz ile çırptığımız yumurtaları tavaya döküp, her tarafa yayalım.
  3. Yumurtaların üzerine lavaşı koyalım.
  4. Elimizle bastırarak lavaşı yumurtaya yapıştıralım.
  5. Spatula yardımı ile karşıt çevirelim ( lavaş altta yumurta üstte olacak ).
  6. Yumurtanın üzerine kaşar, sucuk tekrar kaşar biçiminde dizelim.
  7. Üzerine küçük doğradığımız domates ve maydanozları koyalım. 8.
  8. Lavaşı ortaya hakikat iki taraftan katlayalım. (resimdeki gibi).
  9. Katladığımız yerlere spatula ile bastırarak kaşara yapışmasını sağlayalım.
  10. Katladığımız lavaşı aksi çevirelim.
  11. 2dk pişirip tabağa alalım. Sıcak servis edelim.
Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta2 yemek kaşığı sütTuz, karabiber, susam1 tatlı kaşığı tereyağ Ayrıca: 2 dilim tost ekmeğiDilediğiniz sosDilediğiniz salamKaşar peyniri Tavada Yumurtalı Kaşarlı Tost Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurta, sütü ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Meşhur Tavada Lavaş Tost Tanımı (Videolu) İçin Materyaller 1 paket lavaşRendelenmiş kaşar peyniriDilimli sucukGereçleri dahada zenginleştirebilirsiniz???????? Meşhur Tavada Lavaş Tost Tanımı (Videolu) Yapılışı 1 tane lavaşı serip rende kaşar peynirini serpiyoruz . Sucuk dizip 1 lavaş daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Tavada Lavaş Tost Tarifi İçin Malzemeler 1 paket hazır lavaşSalam, kaşar peyniri, zeytin2 adet yumurta2 yemek kaşığı sütTuz, karabiber, isteğe bağlı maydanoz Tavada Lavaş Tost Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kahvaltı sofraları için hem göze hem mideye hitap eden bir tarif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Yumuşacık Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı İçin Malzemeler 2 tane yumurta4 dilim ekmek (ben olağan ekmek kulandım tost ekmeği de olur)Az tereyağÇok az tuz2 dilim kaşar Yumuşacık Yumurtalı Kaşarlı Tost Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtayı az tuzla çırpalım. Ekmeklerin 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Tavada Peynirli Lavaş Tost Tarifi İcin Malzemeler *2 adet lavaş *Kaşar peyniri (Ben beyaz peynirde ekledim) *Tereyağ Tavada Peynirli Lavaş Tost Tarifi Yapılışı 1 *Lavaşımızın icine sığabileceği tavamızı alıp bir parca tereyağla yağlayalım *Uzerine lavaşımızı koyalım *İsterseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt